SKY Restaurant

Paulestii Noi, Str. Principala nr. 1 +40374418888

DespreSky Restaurant

PovesteaSky Restaurant

A început în 2010 din dorința de a crea un spațiu prietenos și relaxant unde oaspeții Sky Restaurant se pot bucura de o experiență culinară desăvârșită, de delicatese gastronomice inedite și de rețete proprii sau inspirate din cultura orientală. Amplasat strategic în zona suburbană a municipiului Ploiești, Sky Restaurant îmbină avantajele unui mediu natural, transformat într-o oază de liniște și de relaxare, cu eleganța și rafinamentul unui stil arhitectural modern. Cu acces rapid către DN1 și numeroase centre urbane și turistice, Sky Restaurant le asigură oaspeților oportunitatea de a degusta cele mai delicioase preparate alături de prieteni sau familie. În funcție de preferințele și cerințele oaspeților, echipa Sky Restaurant & Terrace poate amenaja un separeu în restaurant, o masă pe terasă, într-un cadru rustic cu vedere la piscină, in zona noua de lounge. sau un loc la bar, unde specialiștii noștri vă pot recomanda o gamă selectă de vinuri din podgorii naționale și internaționale.

SkyRestaurant & Terrace

Capacitate de 100 locuri în interior, 100 locuri pe terasă și 80 în Lounge
Este alegerea perfectă pentru organizarea și găzduirea de evenimente: recepții, reuniuni, mese festive, aniversari, petreceri tematice, petreceri de revelion, sărbători și festivități de promovare a produselor. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de conferințe, petreceri corporate, gala awards, petreceri corporate de Crăciun, evenimente de lansare și rebranding, Sky Restaurant îmbină originalitatea și profesionalismul unei echipe de specialiști cu ambițiile, dorințele și idealurile partenerilor. Sky Restaurant & Terrace se extinde cu un lounge cu o suprafață de 180.00 mp, zona nou amenajată le oferă oaspeților un cadru intim și liniștit.

Gastronomiela nivel de arta!

Savoare și bun gust! Gastronomie la nivel de artă! Bucătaria Sky Restaurant reprezintă o bogăție de gusturi și ingrediente, îmbinate într-un mod unic și este spectaculoasă pentru că oferă sortimente de mancare de o varietate incredibilă. Meniul Sky Restaurant conține o serie de preparate românești, turcești, grecești și mediteraneene fiind gandit să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Vă răsfățăm cu rețete îndrăznet de delicicioase, delicii culinare inedite, deserturi proaspete, vinuri nobile, siguranță și calitate!

SkyCenterCele mai inalte standarde

Un complex exclusivist de 5 stele
Departe de stresul și agitația oferite de o metropolă în continuă ascensiune, se află Sky Blue Resort, un complex exclusivist de 5 stele care îndeplinește cele mai înalte standarde ale ospitalității europene. Design-ul a fost conceput și inspirat din tradiția orientală și europeană pentru a asigura un sejur de neuitat într-un cadru luxos și rafinat. Arhitectura modernă conferă complexului o structură unică și inovatoare, o îmbinare elegantă a elementelor de design interior, precum și de ambianța tropicală ce înconjoară centrul Sky, un lăcaș unde activitățile productive se împletesc cu serviciile și atracțiile recomandate de noi. La numai 60 de minute de Bucuresti și 40 de minute de aeroport, cu acces rapid către DN1 și numeroase centre urbane și turistice, Sky Blue Resort le asigură oaspeților oportunitatea de surprinde atât candoarea rustică și farmecul tradițiilor locale, cât și importanța istorică a împrejurimilor. Inovația și unicitatea ce definesc Sky Blue Resort sunt regăsite în facilitățile puse la dispoziția oaspeților, care au posibilitatea de a beneficia de un ansamblu diversificat de servicii de lux: hotel, wellness & spa, salină artificială cu sare de Himalaya, sală de fitness, salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, snooker, piscină de dimensiuni olimpice, săli de conferințe și evenimente, restaurant și lounge.

 

RestaurantPloiesti